skip to main content

Huisstijl Laat het je smaken

Laat het je smaken
Een dame met passie voor koken. Op locatie of bij je thuis. Jij genieten, zij doet het werk.
De wens was om een visitekaartje te ontwerpen met frisse kleuren, stoer en helder.

Stippen zijn echt haar handelsmerk!

Huisstijl Che Bontá

Che Bontá, op zijn Italiaans
In het Veemgebouw, op Strijp-S wordt traditioneel Italiaans gekookt. Er zijn lekkere warme gerechten en broodjes te bestellen. Ook zijn er verschillende producten om mee te nemen. Deze twee mensen uit Nederland, met een passie voor het Italiaanse eten, wilde een logo waarin het koken goed naar voren kwam, met een knipoog naar Nederland. Vandaar de oranje pan.

Huisstijl Koffie Keuten

Koffie Keuten, zonder kapsones
In het Veemgebouw, op Strijp-S in een strakke, bijna Scandinavisch ogende unit, als fraai contrast met al het omringende stoere steigerhout – serveert Yvonne Goossens een opperbeste koffie.
“Geen keuze uit 50 soorten, waar je helemaal tureluurs van wordt. Maar wel een perfecte espresso, cappuccino, cafe latte of latte macchiato.” Rapido on the go, voor je de auto in springt of naar je werkplek snelt. Niet zo’n haast? Luister dan even naar Yvonne’s koffieverhaal en geniet van een puik kopje koffie op het aangrenzende terras.

Ook de vormgeving van het logo mag zonder kapsones. Helder en duidelijk. Met een mooie koffie kleur!

Huisstijl Goesting

Goesting, gast op eigen feest
Goesting feestaannemer heeft een duidelijke signature en werkwijze. De frisse aanpak met persoonlijke tint maakt Goesting tot een veelgevraagde organisator op gebied van feesten en vieringen. Een passende huisstijl dient dit te onderstrepen.

Goesting weet zich als geen ander te bewegen in de intieme sfeer van een feestje thuis. De oude kiekjes in de huisstijl verbeelden bijzondere vieringen in de huiselijke gezelligheid.

De foto´s komen uit het familiefotoboek van de persoon achter Goesting, Yvonne Goossens. Op deze manier zit achter elke visitekaartje een persoonlijk verhaal waardoor Yvonne zich op haar eigen open manier kan presenteren. Elke foto bevat een helder ingekleurde accent. Het benadrukt Goestings oog voor detail, de frisse aanpak en samen met de felgekleurde blob wordt het beeld in moderne tijden geplaatst. test

Expositie 25 jaar Urban Design

Visie openbare ruimte 2035 
Om het 25-jarige jubileum van de opleiding Urban Design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU) te vieren, hebben de meest memorabele oud-studenten hun visie op de openbare ruimte in 2035 verbeeld in een kijkdoos van 30×30×30 centimeter.
locatie: Academiegalerie Utrecht
datum: feb. en mrt. 2010

Groen is gras, groen is gras, op mijne daken
Weilanden zullen worden gebruikt voor waterberging, daarom zal er elders meer groen bijkomen. Zodoende verandert de stad in een groen paradijs met natuur op de daken.

De eetbare stad

In de eetbare stad wordt gezonde voeding voor de stedeling verbouwd. De horeca-ondernemer, stadsboer of betrokken bewoner kan zijn groenten en fruit verbouwen op de aangewezen plekken voor stadslandbouw. Plekken als daken, braakliggende terreinen maar ook groenstroken en parken. De schaarse ruimte in de stad kent op deze manier een zinvol dubbelgebruik. Het eetbare groen heeft vele positieve effecten. Denk aan verbetering van de luchtkwaliteit, verbeterde waterhuishouding en niet te vergeten, vermindering van de voedseltransporten. Maar stadslandbouw maakt bovenal de voedselproductie weer een zichtbaar en sociaal proces voor de stedeling.